-කඩල පිසීම-
කඩල වැසෙන සේ වතුර දමන්න
තැම්බෙන තුරු පිසගෙන පසෙකින් තබන්න
-කඩල මසාලා සෑදීම-
තෙල් තේ හැන්දක් පමණ දමා රත්කරගන්න. ඊට ළුෑණුවලින් කොටසක් එකතු කරන්න. එය විනිවිද පෙනෙන තත්වයට එනතුරු බැදගන්න.
මහදුරු එක්කර මිශ්ර කරන්න. ඊට කොත්තමල්ලි එකතු කරන්න. සුදු ළුෑණු ඉඟුරු එක් කරන්න.
මිනිත්තු 1 -2ක් බැදෙන්නට හැර නිවෙන්නට පසෙකින් තබන්න.
නිවුණු තුනපහ බ්ලෙන්ඩරයට දමන්න. ඊට වතුරද එක් කරන්න. මෘදු පේස්ට් එකක් වනතුරු බ්ලෙන්ඩ් කර ගන්න.
ඉතිරි තෙල් තරමක් ගැඹුරු පෑන් එකකට දමා ඉතිරි ළුෑණුද ඊට එක් කරන්න. ළුෑණු විවිවිද පෙනෙන තුරු බැදගන්න.
ඊට තක්කාලි එක්කර විනාඩි 2-3ක් පිසගන්න. ඊට තුනපහ පේස්ට් එක එක් කරන්න. විනාඩි 2 -3ක් බැදගන්න
-කඩල සෑදීම-
කහ,තුනපහ සහ මිරිස්කුඩු එකතු කරන්න. හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
තැම්බුණු කඩල ඊට එක් කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
මැගී ස්ටොක් දිය මිශ්රණය හා මැගී පොල් කිරි ඊට එක් කරන්න. හැඳි ගාන්න.
රස පදමට ගම්මිරිස් හා ලුණු එක් කරන්න. මඳගින්නේ මෘදු වන තුරු තබන්න.
එක් අයෙක් සඳහා (268g)
කැලරි 251 Kcal
ප්රෝටීන් 6 g
මේද 15 g
කාබෝහයිඩ්රේට් 27 g
ෆෝලික් ඇසිඩ් 129 mcg
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි