මාලු මිරිස් කරල්හි ඔ හැඩයේ කැපුමක් යොදන්න. ඇතුළත ඇති ඇට ඉවත් කර ගන්න.
නැවත නැවත එය සිදු කරමින් අනෙක් ඒවාගේද ඉවත් කර ගන්න.
තෙල් රත් කර ගන්න. ඊට සූදුරු දමා බැද ගන්න. ඊට ළුෑණු අමු මිරිස් එක් කරන්න.
ළුෑණු පාට වැටෙන තුරු තරමක් බැද ගන්න.
ඊට කහ සහ මිරිස් කුඩු එක් කරන්න.
හොඳින් මිශ්ර කරන්න. පිසගත් අල එකතු කරන්න.
මිශ්රණය විනාඩි 2ක් පමණ මඳක් බැදගන්න.
ඊට කරි පවුඩර් දෙහි ඇඹුල් මැගී පොල් කිරි එක් කර හොඳි මිශ්ර කරමින් විනාඩි කිහිපයක් මඳගින්නේ පිසගන්න.
මඳක් නිවුන පසු ගම්මිරිස් හා ලුණු එක් කරන්න.
අල මිශ්රණය හොඳින් එකතු කර ගනිමින් ගින්නෙන් ඉවත් කරන්න.
මාලු මිරිස් වල ඇතුළට එම මිශ්රණය පුරවන්න.
ඒ අයුරින් සියල්ලම පුරවා ගන්න.
එහි තරමක් තෙල් ආලේප කර ඒ මත පිටි තවරාගන්න.
එහි බිත්තර හා පාන් කුඩුද හොඳින් තවරා ගන්න.
මාලු මිරිස් සියල්ලම එසේ කර ගන්න.
අංශය 200 උෂ්ණත්වයට රත් කරගත් අවන් එකක විනාඩි 20ක් පමණ බේක් කර ගන්න.
එක් අයෙක් සඳහා (331g)
කැලරි 208 kcal
ප්රෝටීන් 9 g
මේද 5 g
කාබෝහයිඩ්රේට් 29 g
විටමින් C 42 mg
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි