පෑන් එකකට තෙල් දමා රත් කරගන්න. ඊට ළුෑණු එක්කර යන්තම් බැදගන්න.
ඉන් පසු ඊට බෙල් පෙපර් සුදු ළුෑණු මැගී වෙජිටබල් ස්ටොක් කියුබ් ගම්මිරිස් එක් කර කැරමල් වනතුරු මිශ්ර කරගන්න.
එය ලිපෙන් ඉවත් කර ගන්න. තරමක් බැදගත් එළවළු තරමත් ගැඹුරු භාජනයක් ගෙන එහි අතුරන්න.
ඒ මත පෙති කපාගත් එළවළු විදුලි පංකාවක් මෙන් භාජනය සම්පූර්ණයෙන් වැසෙන තුරු අතුරාගන්න.
ඊට ඉහළින් පාමේසන් හා මොසරැල්ලා චීස් ඉසින්න.
අංශක 180ක් පමණ උෂ්ණත්වයක් යටතේ විනාඩි 40ක් පමණ බේක් කර ගන්න.
ඉන්පසු ඊට ඉහළින් සිහින්ව කපාත් පාස්ලි ඉස ගන්න.
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි