Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ක්ලබ් සැන්විච්

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • සුදු පාන් පෙති 12 ( තරමක් ටෝස්ට් කරගත්)
  • බැදගත් බිත්තර 4
  • පිසගත් මස් පෙති 4
  • කුකුලු මස් ඉරුවක්
  • තක්කාලි පෙති 16
  • මෙයෝනිස් කෝප්ප භාගයයි
  • අබ ක්‍රීම් තේ හැඳි භාගයයි
  • ගම්මිරිස්
  • ලුණු
  • මැගී රස මුසු තේ හැඳි 1
  • චීස් පෙති 4ක්
  • ලී කූරු
  • සලාද කොළ

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

කුකුල් මස් මැගී රසමුසු ගම්මිරිස් ලුණු දමා සීසන් කර ගන්න. මස් ඉරුවේ දෙපැත්තම හොඳින් සීසනින් කර ගන්න. එය පෑන් එකට දමා දෙපසම එක සමානව රත් කර ගන්න.

2 පියවර

කුඩා භාජනයක් ගෙන ඊට මයෝනිස් හා අබ ක්‍රීම් එකතු කර ගන්න. හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න එම මිශ්‍රණය පාන් පෙති මත තවරන්න ඒ මත සලාද කොළ තබන්න සලාද කොළය උඩින් තක්කාලි පෙති තබන්න.

3 පියවර

ඊට උඩින් පාන් පෙත්තක් තබන්න බැදගත් කුකුල් මස් හා මස් පෙත්තක් ඒ මතින් තබන්න ඒ මතින් නැවත පාන් පෙත්තක් තබා ඒ මත බැදගත් බිත්තර සහ චීස් තබන්න.

4 පියවර

ඒ මතින් නැවත පාන් පෙත්තක් තබා වසා ගන්න ලී කූරක් ගෙන එහි ඇතුළත් සියලු දේ සිදුරු කරමින් ඇතුළට යවන්න . ඒ ආකාරයට අනෙක්වාද සකස් කර ගන්න.

-ෆ්‍රෙන්ච් ෆ්‍රයිස් එකක් (අවශ්‍ය නම්)-

1 පියවර

අර්තාපල් පීල් කර බැටන් පොලු වලට කපා, පසුව වතුරෙන් ආවරණය කර මෘදු වන තෙක් උයන්න.

2 පියවර

අර්තාපල් බැටන්ස් බේකින් ට්‍රේ එකකට දමා තෙල් දමා ආලේප කරන්න.

3 පියවර

230 ° C/450ºF දී විනාඩි 45 ක් පමණ බැද ගන්න, ඒවා වියලි බවක් පෙනේ නම් වැඩිපුර තෙල් එකතු කරන්න, අසමාන ලෙස පිසින බව පෙනෙන ඕනෑම කෑල්ලක් වටා යන්න. දුඹුරු සහ හැපෙනසුළු වන තුරු ඒවා තව ටිකක් බැද ගන්න, මිනිත්තු 10 සිට 15 දක්වා කාල පරීක්‍ෂා කිරීමට වග බලා ගන්න.

4 පියවර

විශාල භාජනයක් තුළ මුළුතැන්ගෙයි තුවායක් හෝ කඩදාසි තුවා කිහිපයක් දමා ෆ්‍රයිස් දමන්න. තුවායෙන් අතිරික්ත තෙල් පොඟවා එය පිස දමන්න. භාජනයේ ෆ්‍රයිස් දමා පදම් කර ගන්න.

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

එක් අයෙක් සඳහා (252g)

කැලරි 468 kcal

ප්‍රෝටීන් 29 g

මේද 14 g

කාබෝහයිඩ්‍රේට් 54 g

විටමින් A 199 mcg

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි