කුළුබඩු මිශ්ර කරන්න - ගාලික් පවුඩර්, මිරිස්, ලුණු, මැගී රස මුසු
තිරිඟු පිටි, බිත්තර, ලුණු සහ ජලය එකතුකර උකු බැටරයක් සාදන්න.
කොහිල හොඳින් සෝදා ඕවල් හැඩයට තුනී පෙති ලෙස කපන්න. (3mmක් පමණ ඝනකමට)
කොහිල පෙති වේලෙන්නට හැර කුළුබඩු මිශ්රණය ආලේප කරන්න.
තෙල් එකතු කළ සාස්පාන මද ගින්නේ රත් කරන්න.
කොහිල පෙතිවල බැටරය දැවටීම සඳහා එක බැගින් බැටරය තුළට ගිල්වන්න; ඉන්පසු එය පරිස්සමෙන් උණුසුම් තෙල් එකට දමන්න.
තවත් ආකාරයක් - බැටරයේ ගිල්වා බිස්කට් කුඩු දවටා තෙල් එකට දමන්න.
රන්වන් දුඹුරු පැහැයක් වෙනතුරු ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න; තෙල් හැන්දක් භාවිතයෙන් කොහිල පෙති තෙල් එකෙන් ඉවත් කරන්න.
කොහිල පෙතිවල වැඩිපුර අඩංගූවී ඇති තෙල් ඉවත් කිරීම සඳහා කිචන් ටවල් එකක් භාවිතා කරන්න.
ස්වීට් චිලී සෝස් හෝ ඔබ කැමති ඕනෑම සෝස් එකක් සමග පිලිගන්වන්න.
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි