Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

කොළ කැඳ

  • ප්‍රමාණවත් : 4

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • ගොටුකොළ මිටි 1
  • කරපිංචා මිටි 1
  • රතු / සුදු සහල් කෝප්ප 1/2
  • මැගී පිටි කළ පොල් කිරි (උකු ගතියට) 300 ml
  • සුදුළූණු බික් 2, රතු ළූණු ගෙඩි 5
  • කිතුල් හකුරු 50 g
  • ජලය 750 ml

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

සෝදාගත් සහල්, වතුර කෝප්ප 1/2ක තම්බා, පසෙකින් තබන්න

2 පියවර

මැගී නියම පිටි කළ පොල් කිරි මේස හැඳි 4ක්, ජලය 300mlකට දිය කර උකු පොල් කිරි සාදාගෙන, පසෙකින් තබන්න.

3 පියවර

කොළ, සුදුළූණු, ළූණු සහ ජලය බ්ලෙන්ඩරයකට / food processor එකකට දමා බ්ලෙන්ඩ් කරන්න

4 පියවර

සිහින් දැල් සහිත පෙරනයකට මිශ්‍රණය වත් කර තන්තු වලින් යුෂ මිරිකන්න, තන්තු ඉවතලන්න

5 පියවර

පෙරන ලද යුෂ, තැම්බූ සහල් සහ පොල් කිරි භාජනයකට වත් කර, මද ගින්නෙන් ලිපේ තබන්න

6 පියවර

තැම්බෙනතුරු හොඳින් කලවම් කර ලිපෙන් බාගන්න (අවර්ණ වන බැවින් අධික ලෙස රත් නොකරන්න).

7 පියවර

හකුරු කෑල්ලක් සමග උණුසුම්ව පිළිගන්වන්න

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

කැලරි 205Kcal

කාබෝහයිඩ්‍රේට 33g

ප්‍රෝටීන් 4g

මේදය 5g

සංතෘප්ත මේදය 4g

තන්තු 0.3g

සෝඩියම් 1252mg

යකඩ 2.1mg

කැල්සියම් 160mg

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි