වතුර, සීනි, ක්ෂණික යීස්ට්ඔ සහ ඔලිව් තෙල් එක් කර මිශ්ර කර යීස්ට් සාධනය සදහා මිනිත්තු 5 ක් පසෙකින් තබන්න.
පිටි, ලුණු සහ යීස්ට් සාධනය එකට එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
පිටි ගුලියක් වන තුරු හොදින් මිශ්ර කර එය දෙකකට බෙදන්න
ලෑල්ල මතුපිටට පිටි ස්වල්පයක් දමා එක් ගුලියක්/බෝලයක් හැකි තරම් සිහින් වන සේ සමතලා කරන්න
ඒය තෙල් හෝ බටර් ආලේප කර ඇති බෙකින්ග් තැටියකට දමන්න.
තක්කාලි ඉස්ම ඉන්පසු තක්කාලි සෝස් රොටිය මත ආලේප කරන්න
ළූණු ඩ්රයිසල් කරන්න (ඉසින්න)
මාලුමිරිස්, හතු, ඉස්සො සහ තක්කාලි රොටිය මත ඒකාකාරව අතුරා චීස් ඉසින්න.
විනාඩි 10 ත් 12 ත් අතර, සෙන්ටිග්රේඩ් අංශක 250 ක උෂ්නතවයක බේක් කරන්න.
ශක්තිය (Kcal) 408
පිෂ්ඨය (g) 40
මේදය (g) 25
පිෂ්ඨය 94
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි