පොලොස් ගෙඩිය පිරිසිදු කර 2" x 2" ප්රමාණයේ කෑලිවලට කපන්න; අවම වශයෙන් පැය 10 ක් පමණ එම කෑලි ලුණු වතුරේ පොඟවා තබන්න.
මැගී රස මුසු පැකට් එකක් එකතුකර පොලොස් කෑලි ඉතා මෘදු වන තුරු විනාඩි 45ක් - පැය 1ක් පමණ පිසගන්න.
පොලොස් කෑලි වතුරෙන් ඉවතට ගෙන සිහින්ව කපා ගන්න.
සිහින්ව කපාගත් පොලොස්වලට සුදුළූනු, ළූනු, රතු මිරිස්, කහ, මැගී රස මුසු, කෑලි මිරිස්, ගම්මිරිස්, තිරිඟු පිටි, විනාකිරි සහ සුදු පොල් තෙල් 25ml එකතුකර හොඳින් මිශ්ර කරන්න; සීසනින් කළ මිශ්රණය පැය 2 ක් පමණ තබන්න.
මිශ්රණය බෝල 4කට බෙදා සෑම බෝලයක් ම බර්ගර් පැටි එකක් ලෙස සකසා ගන්න.
බර්ගර් පැටීස් සවි වන තෙක් අවම වශයෙන් පැය 6 ක් පමණ තබන්න. (ඔබට මේ පැටීස් මාසයක් පමණ ශීතකර තබාගත හැක)
ඉතිරි තෙල් ටික නොන්ස්ටික් ෆ්රයින් පෑන් එකකට දමා මද ගින්නේ රත්කර බර්ගර් බන් ටික ක්රිස්පි ගතියට සහ ලා දුඹුරු පැහැයට හැරෙන තුරු බැද ගන්න.
බනිස්වල සහ ටෝස්ට්වල බටර් ගාගන්න.
බර්ගර්ස් සකස් කරන්න - බන්, බර්ගර් සෝස්, සලාද කොළ, මුදු හැඩයට කපාගත් ළූනු, පෙති කපන ලද පිකල්, පෝලොස් බර්ගර් පැටි
එයාර් ෆ්රයි කළ අනියන් රින්ග්ස්, පොටැටෝ ෆ්රයිස් හෝ ස්වීට් පොටැටෝ ෆ්රයිස් සමග පිලිගන්වන්න.
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි