මැගී පිටි කළ පොල් කිරි, ලුණු, සීනි, බේකින් පවුඩර් මිශ්ර කරගන්න.
පදම එක මෘදු හා ක්රීමි ගතියට පත්වන තුරු තෙල් හා ජලය සෙමින් එක්කරන්න. මිනිත්තු 15 පමණ අවම කාලයක් ශීතකරණයේ තබන්න.
තාච්චියක හෝ තෙම්පරාදු කිරීමේ පෑන් එකක අඟල් කිහිපයක් ගැඹුරට දමාගත් එළවළු තෙල් අධික උණුසුමේ රත්කරගන්න. බැටර් එකෙහි තවරාගත් එළවළු තෙලට දමන්න.
ක්රිස්පි පදමට පැමිණෙන තුරු හා ලා රන් පැහැයට හැරෙන තුරු මිනිත්තු 1-2 කාලයක් පිසගන්න. පේපර් ටවල් මත තෙත කරන්න.
තෙම්පරාදු කිරීම සඳහා නැවුම් පොල්තෙල් යොදාගැනීම සෞඛ්යාරක්ෂිත පියවරකි.
වරක් භාවිත කරන ලද පොල් තෙල් නැවත රත් නොකිරීමට කටයුතු කිරීම වැදගත්ය.
ශක්තිය (Kcal) 149.7
පිෂ්ඨය (g) 8
ප්රෝටීන් (g) 2.7
මේදය (g) 11.8
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි