Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ක්‍රීමි මෂ්රූම් ඇන්ඩ් චිකන් පැස්ටා

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • කුකුලු මස් ග්‍රෑම් 500 ( කෑලි කපාගත්)
  • ලූණු ගෙඩි භාගයයි ( සිහින්ව කපාගත්)
  • පැස්ටා ග්‍රෑම් 400
  • බිම් මල් ග්‍රෑම් 200 ( කෑලි කපාගත්)
  • නිවිති ග්‍රෑම් 150 ( සිහින්ව කපාගත්)
  • පාස්ලි තේ හැඳි 2
  • ක්‍රීම් මිලි ලීටර් 50
  • තෙල් මේස හැඳි 2
  • මැගී චිකන් ස්ටොක් මිලි ලීටර් 100 ( වතුර මිලි ලීටර් 100කට මැගී චිකන් සීසනිං කියුබ් 1)

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

වතුර නටනතුරු උණු කරගන්න. එයට පැස්ටා දමා තම්බා ගන්න. පසෙකින් තබන්න

2 පියවර

පෑන් එකට තෙල් දමා රත් කරගන්න. එයට කුකලු මස් එකතු කර හොඳින් පිසෙන තුරු වරින් වර හැඳි ගාන්න

3 පියවර

ඊට සුදු ළුෑණු, ළුෑණු එක්කර හොඳින් මිශ්‍ර කර ගන්න. ඊට බිම්මල් එකතු කරලා හොඳින් කවලම් කර ගන්න. නිවිතියද එකතු කරන්න, එයද හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න

4 පියවර

ලුණු, ගම්මිරිස්ඒ මතට එක් කරන්න. ඊට ක්‍රීම් එකතු කරන්න

5 පියවර

ඊට මැගී චිකන් ස්ටොක් එක් කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න

6 පියවර

පිසගත් පැස්ටා ඊට එක් කරන්න. මිශ්‍ර කර ගන්න

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

එක් අයෙක් සඳහා ග්‍රෑම් 374

කැලරි 408 Kcal

ප්‍රෝටීන් 33g

මේද 15g

කාබෝහයිඩ්‍රේට් 47g

විටමින් A 249mcg

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි