චකන් බ්රෙස්ට් තීරු ගැඹුරු භාජනයකට දමා ඊට තෙල්, ඉඟුරු, සුදු ළුෑණු, නයි මිරිස්, කොත්තමල්ලි කොළ, ලුණු එක් කර කුකුල් මස් වල හොඳින් ගල්වා ගන්න
පසෙකින් තබන්න තෙල් රත්කර ගන්න
ඊට සුදු ළුෑණු, ළුෑණු, කරි පවුඩර්, ගම්මිරිස්, ලුණු එක්කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න
ඊට සුදු සහල්, මැගී පොල් කිරි, මැගී චිකන් ස්ටොක් එක් කර හැඳිගාන්න
පැසෙන්නට හැර ලිපෙන් බාගන්න එම මිශ්රණය බේකින් ඩිෂ් එකකට දමන්න චිකන් බ්රෙස්ට් තීරු ඒ මත තබන්න
අංශක 180කට රත් කරගත් අවන් එකකට දමා විනාඩි 30 පමණ බේක් කර ගන්න
එක් අයෙක් සඳහා ග්රෑම් 362
කැලරි 499 kcal
ප්රෝටීන් 21g
මේද 11g
කාබෝහයිඩ්රේට් 47g
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි