Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

චිකන් ඇන්ඩ් රයිස් බේක්

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • චිකන් බ්‍රෙස්ට් තීරු 4
  • කොත්තමල්ලි කොළ
  • සුදු සහල් කප් 1 1/2
  • තෙල් මේස හැඳි 2
  • ලුණු
  • ගම්මිරිස්
  • කරි පවුඩර් තේ හැඳි 1
  • සුදු ළුෑණු බික් 2 (තලාගත්)
  • නයි මිරිස් 2 (තලාගත්)
  • ඉඟුරු තේ හැඳි 1 (තලාගත්)
  • ළුෑණු ගෙඩි 1 ( සිහින්ව කපාගත්)
  • ඝන මැගී පොල් කිරි මිලි ලීටර් 100 ( උණුවතුර කෝප්ප 1කට පිටි කළ පොල් මේස හැඳි 2ක්)
  • මැගී චිකන් ස්ටොක් කප් 2 1$2 ( වතුර මිලි ලීටර් 100කට මැගී චිකන් සීසනිං කියුබ් 1)

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

චකන් බ්‍රෙස්ට් තීරු ගැඹුරු භාජනයකට දමා ඊට තෙල්, ඉඟුරු, සුදු ළුෑණු, නයි මිරිස්, කොත්තමල්ලි කොළ, ලුණු එක් කර කුකුල් මස් වල හොඳින් ගල්වා ගන්න

2 පියවර

පසෙකින් තබන්න තෙල් රත්කර ගන්න

3 පියවර

ඊට සුදු ළුෑණු, ළුෑණු, කරි පවුඩර්, ගම්මිරිස්, ලුණු එක්කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න

4 පියවර

ඊට සුදු සහල්, මැගී පොල් කිරි, මැගී චිකන් ස්ටොක් එක් කර හැඳිගාන්න

5 පියවර

පැසෙන්නට හැර ලිපෙන් බාගන්න එම මිශ්‍රණය බේකින් ඩිෂ් එකකට දමන්න චිකන් බ්‍රෙස්ට් තීරු ඒ මත තබන්න

6 පියවර

අංශක 180කට රත් කරගත් අවන් එකකට දමා විනාඩි 30 පමණ බේක් කර ගන්න

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

එක් අයෙක් සඳහා ග්‍රෑම් 362

කැලරි 499 kcal

ප්‍රෝටීන් 21g

මේද 11g

කාබෝහයිඩ්‍රේට් 47g

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි