ඉස්සන් සෝදා පිරිසිදු කරගන්න. ලුණු හා ගම්මිරිස් සීසන් කරගන්න. බිත්තර සුදු මදයෙහි ඔබාගෙන පාන් පිටි තට්ටුවක් තවරා ගන්න. ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.
එළවළු එක්කර ගනිමින් මිනිත්තු 2-3ක් තම්බා ගන්න.
තෙල් මේස හැඳි 2-3 රත්කරගන්න. සුදුළූණු ඊට එක්කරන්න. තැම්බූ එළවළු, ජලය කෝප්ප 01, මැගී ජම්බෝ චිකන් කියුබ් ඊට එක්කරන්න. හොඳින් රත්වෙන්නට හරින්න. රස අනුව සීනි හා ලුණු එක්කරගන්න.
ජලය ස්වල්පයක පාන් පිටි දියකරගෙන තුනී වන තුරු රත්කරගන්න. තෙම්පරාදු කරගත් ඉස්සන් සහිත ඉහත මිශ්රනය එකතු කරගන්න. හොඳින් තැම්බෙන්නට හැර ගින්දර නිවාදමන්න. උණුසුම්ව පිළිගන්වන්න.
ඉස්සන් හා එළවළු චොප්සි යනු ප්රෝටීන්, විටමින්, ඛණිජ ලවන හා තන්තු බහුල ආහාරයකි.
එළවළු වර්ග 5ක් හා පළතුරු දිනපතා ආහාරයට එක්කර ගැනීම ඉතාම වැදගත්ය. ග්රෑම් 80 ප්රමාණයක් ආහාරයට ගැනීම ප්රමාණවත්ය.
ශක්තිය (Kcal) 178.6
පිෂ්ඨය (g) 17.06
ප්රෝටීන් (g) 22.93
මේදය (g) 2.16
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි