ෆ්රයින් පෑන් එකක් හෝ වියළි සාස්පානක් මද තාපයේ ලිප තබා එයට කොත්තමල්ලි කුඩු, සූදුරු කුඩු සහ මිරිස් කුඩු එක්කට අඳුරු පැහැ වනතුරු සහ සුවඳ එනතුරු බැදගන්න. එය පසෙකින් තබන්න.
ගොරකා පේස්ට් සහ බැදගත් කුළුබඩු, පෝක් සමග මිශ්ර කර හොඳින් මැරිනේට් වීමට අවම වශයෙන් පැයක්වත් තබන්න (හොඳ ප්රතිඵල ලබා ගැනීම සඳහා එක රැයක් තබන්න).
මද තාපය මත සාස්පාන් හෝ මැටි බඳුනක තෙල් රත් කරන්න. තෙල් රත් වූ පසු ළූනු, කරපිංචා, සුදුළූනු, ඉඟුරු, අමු මිරිස්, රම්පෙ සහ ලෙමන්ග්රාස් එකතුකර ලා දුඹුරු පැහැ වනතුරු බැදගන්න. මැරිනේට් කළ පෝක්, සියඹලා, සීනි, කරාබු නැටි, එනසාල්, මැගී වෙජිටබල් සීසනිං කියුබ් සහ වතුර එකතු කරන්න.
හොඳින් රත් වූ පසුව අඩු තාපය අඩු කරන්න. පෝක් මෘදු ගතිය වන තෙක් මිනිත්තු 30 - 45 ක් පියන වසා තම්බන්න. (පෝක්වල ප්රමාණය හා ගුණාත්මකභාවය අනුව කාලය වෙනස් විය හැකියි)
උණුසුම් බත් හෝ නැවුම් පාන් සමග පිළිගන්වන්න.
කැලරි (Kcal) 376Kcal
කාබෝහයිඩ්රේට (g) 19g
ප්රෝටීන් (g) 34g
මේදය(g) 20g
සංතෘප්ත මේදය (g) 14g
තන්තු (g) 2.6g
සෝඩියම් (mg) 168mg
කැල්සියම් (mg) 72mg
පොටෑසියම් (mg) 776mg
යකඩ (mg) 3.3mg
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි