අවන් එක අංශක 175 කට රත්වෙන්න තබන්න. පාන්පිටි සහ බිත්තර මිශ්ර කරන්න
කෙසෙල්, කුරුඳු කුඩු හොඳින් මිශ්ර කරන්න. පෑන් එක රත් වූ පසු එයට බටර් එක් කරගන්න
පෑන්කේක් මිශ්රණයෙන් අවශ්ය පමණට දමා දෙපැත්තම පිසගන්න. උඩින්ම නැවුම් ස්ට්රෝබෙරි අතුරන්න
පැණි ස්වල්පයක් දමන්න. ඊට උඩින් මිල්ක් මේඩ් දමා සරසා ගන්න
කැලරි 476
ප්රෝටීන් (g) 15
මේදය (g) 11
කාබෝහයිඩ්රේට් (g) 81
විටමින් C (mg) 24
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි