අවන් එක 175˚ ක් ක උෂ්ණත්වයකට රත්වෙන්න තබන්න. බටර් එක් කරන්න. අඹරාගත් සුදු ළූණූ. ලුණු.
මැගී රසමුසු තේ හැඳි ½.
එක පැත්තක් රන්වන් පැහැ වනතුරු ටෝස්ට් කරන්න
එළියට ගෙන සුදු ළූණූ බටර් එක සමානව ගා ගන්න
නැවත අවන් එකට දමා වාටිය දුඹුරු පැහැ වනතුරු ටෝස්ට් කරන්න
චීස් අතුරා මෙලෙක් වනතුරු තබන්න.
පාස්ලිවලින් සරසා පිළිගන්වන්න.
කැලරි (Kcal) 583
ප්රෝටීන් (g) 16
මේදය (g) 28
කාබෝහයිඩ්රේට් (g) 76
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි