Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

කුකුල් මස් සුප්

  • සුප් වර්ග අද කාලේ කා අතරත් ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරුවක්. ඉක්මනින් සකස් කරගැනීමට ඇති හැකියාවත් රසවත් බවත් නිසා සුප් රසවිදින්න කවුරුත් කැමතියි.
  • මෙයට එකතු කරන අමුද්‍රව්‍ය නිසා වැඩි පෝෂණයක් එක් වෙනවා. සුප් හදන තවත් එක් ක්‍රමයක් වන්නේ කුකුල් මස් එකතු කර එය සකස් කිරීමයි.
  • මේ කුකුල් මස් සුප් යනු ලෝකය පුරා ජනප්‍රිය සෞඛ්‍යයට හිතකර සහ රසවත් ආහාරයක්. නිවසේ තිබෙන සරල අමුද්‍රව්‍ය භාවිතා කරමින් සාදන මෙම සුප් එක සෙම්ප්‍රතිශ්‍යාව වැනි රෝගී තත්ත්වයන් සඳහා ප්‍රතිකාරයක් ලෙස ද සැලකේ.
  • කුකුල් මස් සුප් සාදන්න ඉතාම පහසුයි. ශරීරය උණුසුම්ව තබා ගැනීමට වගේම අසනීප වූ විට ශරීරයට ශක්තිය ලබා දීමට මෙම සුප් භාවිතා කරයි.කුකුල් මස් සුප් ලෝකය පුරා ජනප්‍රියව ඇත්තේ "සුවදායක ආහාරයක්" ලෙසයි.
  • ඔබ අසනීපෙන් සිටින විට ප්‍රතිශක්තිය වැඩි කරගැනීමට මෙම සුප් උපකාරී වේ.කුකුල් මස් එකතු කරගෙන සකස් කරගන්නා රසවත් සුප් එකක් හදන්නේ මෙහෙමයි.

 

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • සම්පූර්ණ කුකුලෙකුගේ මස්
  • දෙකට පලාගත් කැරට් 4
  • වතුර කෝප්ප 4
  • සිහින්ව කපාගත් ළූණු ගෙඩි 1
  • ලුණු, ගම්මිරිස්
  • කහ ස්වල්පයක්, මැගී

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

සාස් පානකට කුකුල් මස්, කැරට්, ලූණු දමා ඊට වතුර එක් කරන්න. මස් මෙලොක් වන තුරු මදක් නටන තෙක් රත් කරන්න. තැම්බුන මිශ්‍රණය පෙරා ගන්න.

2 පියවර

මස් වල කටු ඉවත් කරගන්න. ලූණු කැබලි, පොඩි කරගත් කැරට් වෙන් කරගන්න. පෙරා ගත් වතුර සාස්පනකට දමා ඊට ලුණු, ගම්මිරිස් සහ රසවත් කරගැනීමට මැගී චිකන් සීසනින් කැබලි එකතු කරගන්න.

3 පියවර

කුකුල් මස්, කැරට්, ලූණු ඊට එකතු කරගන්න. සියල්ල හොදින් කවලම් වන තුරු හැදී ගාන්න. අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට රත් වුණු පසු පිළිගැන්වීමට ගන්න.

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

කැලරි 1622 kcal

ප්‍රෝටීන් 169.7g

මේදය 82.8g

පිෂ්ඨය 43.2g

විටමින් C 55mg

තන්තු 11.4g

කොලෙස්ටරෝල් 526.2mg

සෝඩියම් 1600.4mg

විටමින් A 2052.21mcg

යකඩ 56.92mg

රසවත් කුකුල් මස් සුප් එකක් සාදන විට මේ දේවල් ගැන සැළකිලිමත් වෙන්න.

  • සෙමින් තම්බාගන්න - කුකුල් මස් සුප් සෙමින් තැම්බූ විට මස් මෘදු වන අතර රසය වැඩි වේ.
  • සුප් එක පෙරීමෙන් පැහැදිලි බ්‍රොත් එකක් ලැබේ. පෙරීමෙන් පසු මස් සහ එළවළු නැවත එකතු කිරීම වැදගත්.
  • නිවැරදි රසකාරක එකතු කිරීම - ලුණු, ගම්මිරිස් සහ මැගී චිකන් සීසනින් වැනි රසකාරක එකතු කිරීමෙන් සුප් එකේ රසය වැඩි වේ. රසකාරක එකතු කිරීමේදී, ඒවා ටිකෙන් ටික එකතු කර රස බලමින් අවශ්‍ය පරිදි වැඩි කිරීම වැදගත්ය.
  • උණුසුම්ව පිළිගැන්වීම - කුකුල් මස් සුප් උණුසුම්ව පිළිගැන් වූ විට එහි රසය වඩාත් හොඳින් විඳිය හැකිය. උණුසුම් සුප් එකක් පානය කිරීමෙන් ශරීරය උණුසුම් වන අතර එය විශේෂයෙන් සීත කාලයේදී හෝ අසනීප වූ විට ප්‍රයෝජනවත් වේ. සුප් එක පිළිගැන්වීමට පෙර එය මද ගින්නේ නැවත රත් කිරීම සුදුසුය.

කුකුල් මස් සුප් විතරක් ආහාරයක් ලෙස ගන්න පුළුවන් වුනත් වෙනත් ආහාර එක්ක ගළපා ආහාරයට ගැනීමෙන් වඩාත් රසවත් ආහාර වේලක් සකස් කරගත හැකිය. පාන්, ක්‍රැකර්ස් හෝ ග්‍රිල්ඩ් චීස් සැන්ඩ්විච් සමඟ කුකුල් මස් සුප් හොඳින් ගැළපේ. සලාදයක් සමඟ ගැනීමෙන් වඩාත් සමබර ආහාර වේලක් ලබා ගත හැකිය.

සුප් එකට නූඩ්ල්ස් එකතු කිරීමෙන් එය වඩාත් රසවත් කරගත හැකිය. තවත් රස වැඩිකරගන්න සුප් එකට ලෙමන් යුෂ ස්වල්පයක්, සිහින්ව කපාගත් කොත්තමල්ලි හෝ පාස්ලි එකතු කරන්න. එවිට වැඩි රසවත් බවක් එක් කරගත හැකිය.

කුකුල් මස් සුප් යනු සරල නමුත් රසවත් ආහාරයක්. පහසුවෙන් සාදා ගැනීමට මෙන්ම පෝෂණීය ගුණයෙන් වැඩි වට්ටෝරුවක් සකස් කරගන්න මේ වට්ටෝරුව උත්සහ කරන්න. ගෙදරදීම රසවත් කුකුල් මස් සුප් සාදා ඔබේ මිතුරන් හෝ පවුල සමඟ රසවිඳින්න.

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි