තෙල් මේස හැන්දක්. ළූණූ දමා බැදගන්න. අමු ඉඟුරු. සුදු ළූණූ. කරපිංචා. අමු මිරිස්. අනෙකුත් කුළුබඩු එක් කරන්න. මිනිත්තුවක් පමණ බැද ගන්න
කහ කුඩු තේ හැන්දක්. මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1-2 ක්. තුනපහ කුඩු හැඳි 2-3 ක්.
පොළොස් ටික එක් කරන්න. හොඳින් හැඳි ගාන්න.
ලුණු එක් කරන්න.
පොල් කිරි 300 ml.
මඳ ගින්නේ පැය 6 ක් පමණ හැඳිගාමින් පිසගන්න
පොලොස් කරිය සෑදුනු පසු තද දුඹුරු පැහැයකට හැරේ.
පෝෂණ තොරතුරුකැලරි (Kcal) 133
ප්රෝටීන් (g) 2.5
මේදය (g) 12.5
කාබෝහයිඩ්රේට් (g) 10
Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි