Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

පොලොස් කරිය

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • පොලොස් 1.5 kg ක්
  • MAGGI පොල් කිරි 300 ml ක්
  • තෙල්
  • ලුණු
  • තලාගත් අමු ඉඟුරු තේ හැඳි 2 ක්
  • තලාගත් සුදු ළූණූ තේ හැඳි 2 ක්
  • කහ තේ හැන්දක්
  • කරපිංචා ඉත්තක්
  • කුඩාවට කපාගත් ළූණූ ගෙඩියක්
  • කුරුඳු කෑල්ලක්
  • ගොරකා කෑලි 2-3 ක්
  • එනසාල් 3-4 ක්
  • කරාබු නැටි 3-4 ක්
  • අමු මිරිස් කරල් 1-2 ක්
  • තුනපහ කුඩු තේ හැඳි 1-2 ක්
  • මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1-2 ක්

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

තෙල් මේස හැන්දක්. ළූණූ දමා බැදගන්න. අමු ඉඟුරු. සුදු ළූණූ. කරපිංචා. අමු මිරිස්. අනෙකුත් කුළුබඩු එක් කරන්න. මිනිත්තුවක් පමණ බැද ගන්න

2 පියවර

කහ කුඩු තේ හැන්දක්. මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1-2 ක්. තුනපහ කුඩු හැඳි 2-3 ක්.

3 පියවර

පොළොස් ටික එක් කරන්න. හොඳින් හැඳි ගාන්න.

4 පියවර

ලුණු එක් කරන්න.

5 පියවර

පොල් කිරි 300 ml.

6 පියවර

මඳ ගින්නේ පැය 6 ක් පමණ හැඳිගාමින් පිසගන්න

7 පියවර

පොලොස් කරිය සෑදුනු පසු තද දුඹුරු පැහැයකට හැරේ.

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

කැලරි (Kcal) 133

ප්රෝටීන් (g) 2.5

මේදය (g) 12.5

කාබෝහයිඩ්රේට් (g) 10

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි