Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

චිකන් චිලි කොන් ක්‍රේන් විත් අ ටිවිස්ට්

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • කැරට් ග්‍රෑම් 50 (කෑලි කපාගත්)
  • කඩල ග්‍රෑම් 100 (රැයක් පුරා පොඟවා තම්බාගත් හෝ ටින් කළ)
  • කුකුල් මස් ග්‍රෑම් 500 (සිහින්ව කපා ගත්)
  • බිම් මල් ග්‍රෑම් 50
  • ළුෑණු ග්‍රෑම් 100 (සිහින්ව ලියාගත්)
  • පාස්ලි අත්තක්
  • සැල්දිරි ග්‍රෑම් 25 (සිහින්ව ලියාගත්)
  • ලුණු
  • ගම්මිරිස්
  • තක්කාලි ග්‍රෑම් 100 ( සිහින්ව කපාගත්)
  • තක්කාලි පේස්ට් තේ හැඳි 2
  • හකුරු
  • සුදු ළුෑණු ග්‍රෑම් 20 (හොඳින් ලියාගත්)
  • වතුර (විකල්ප)
  • තෙල් මිලි ලීටර් 50
  • Nestle a + ෆ්‍රෙෂ් මිල්ක් මිලි ලීටර් 25
  • මැගී චිකන් ස්ටොක් ලීටර් 1 (වතුර මිලි ලීටර් 100කට මැගී චිකන් සීසනිං කියුබ් 1)
  • රතු මිරිස් 1 ( සිහින්ව කපාගත්)

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

පෑන් එකකට තෙල් දමා රත් කරගන්න. ඊට චිකන් එක්කර දුඹුරු පැහැවනතුරු බැද ගන්න

2 පියවර

Nestle a + ෆ්‍රෙෂ් මිල්ක් සුදු ළුෑණු ළුෑණු එක් කර හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න. ඊට කැරට් සැල්දිරි එක්කර හොඳින් මිශ්‍ර කර ගන්න.

3 පියවර

ඊට තක්කාලි එක්කර හොඳින් මිශ්‍ර කර ගන්න. බිම් මල් කඩල එක්කර සියල්ල හොඳින් මිශ්‍ර කර ගන්න.

4 පියවර

ඊට තක්කාලි පේස්ට් එක්කර හොඳින් කවලම් කර ගන්න. ලුණු ගම්මිරිස් එක්කර හොඳින් කවලම් කර ගන්න.

5 පියවර

මිශ්‍රණයට ඉහළින් හකුරු එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න. ඉහළින් පාස්ලි ඉසින්න

6 පියවර

මැගී චිකන් ස්ටොක් එක්කර හොඳින් හැඳි ගාන්න. එය මෘදු වන තුරු පිසෙන්නට හැර ලිපෙන් බා ගන්න

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි