Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

පිලාෆ්

ingredients icon අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • බටර් මේස හැඳි 2
  • තෙල් 1 තේ හැදි
  • ළුෑණු ගෙඩි භාගයයි ( සිහින්ව කපාගත්)
  • බාස්මතී සුදු හාල් ග්‍රෑම් 350
  • මධ්‍යම ප්‍රමාණයේ කැරට් 2 ( කුඩාවට කපා ගත්)
  • මුං ඇට ග්‍රෑම් 50 යි
  • ග්‍රෑම් 200 කුකුළු මස් කලවා/හරක් මස්/එළුමස්
  • චිකන් ස්ටොක් මිලි ලීටර් 700 ( වතුර මිලි ලීටර් 100කට එක් මැගී චිකන් සීසන් කියුබ් එකක්)
  • මිරිස් කුඩු තේ හැඳි භාගයයි
  • ලුණු තේ හැදි 1 ½ ක්
  • කහ කුඩු තේ හැඳි භාගයයි

ingredients icon සාදාගන්නා ආකාරය

1 පියවර

බටර් මඳ රස්නයෙන් දිය කර ගන්න. ඊට ළුෑණු එක් කර මිශ්‍ර කර ගන්න.

2 පියවර

කැරට් ග්‍රීන් පීස් එක් කර හොඳින් කවලම් කර ගන්න.

3 පියවර

සෝදා ගත් සහල් යොදා රයිස් කුකරය සූදානම් කර ගන්න. සහල්වලට ඉහළින් සිටින සේ මැගී චිකන් ස්ටොක් රයිසි කුකර් එක තුළට වත් කරන්න.

4 පියවර

මිරිස් කුඩු කහ කුඩු එක් කරන්න. හොඳින් කවලම් කරමින් හැඳි ගාන්න.

5 පියවර

කලින් සකස් කරගත් මිශ්‍රණය ඊට එක් කරන්න.

6 පියවර

සියල්ල මිශ්‍ර වනතුරු හැඳි ගාන්න. බත් පිසගන්න.

අවසන්

ingredients iconපෝෂණ තොරතුරු

එක් අයෙක් සඳහා (812g)

කැලරි 670 kcal

ප්‍රෝටීන් 43 g

මේද 26 g

කාබෝහයිඩ්‍රේට් 73 g

විටමින් A 171 mcg

Nestlé Family Club වෙත සියලුම හිමිකම් ඇවිරිණි